Altaro VM Backup Support Centre



Version 7.0 Build 7.0.20

Last Updated: Feb 02, 2017 03:18PM CET
 

Fixes

  • Fixes a rare issue where the Altaro Offsite Server 7 Management Console would fail to load correctly.
  • Fixes an issue where invalid characters in an Altaro Offsite Server user account would prevent that User Account from being edited / deleted. This only affected users that upgraded from v5/v6 Altaro Offsite Server to v7 and had certain invalid characters in their usernames.
  • Fixes an issue where the wrong port was listed as required in the Altaro Offsite Server UI
  • Fixes a rare issue where retention policy deletions would fail when an Offsite Copy is running instead of waiting until it completes.
  • Fixes an issue where backups would fail because the Altaro VM Backup installation was installed on a machine with multiple NIC cards and the wrong IP address was being used for Altaro Hyper-V Host Agents to communicate.
  • Fixes a rare issue where a failed retention policy operation could cause other backup / offsite copy operations to be queued.
  • Fixes an issue where Boot from Backup occasionally creates a VM with no disks.
  • Fixes an issue where Item Level Restore could fail on Server 2016 hosts.
  • Fixes an issue where DVD passthrough disks would fail backups.
  • Adds support for backing up VMs having multiple VHDs with same name.


 

 
(Follow the steps here to upgrade to the latest version)
 
Facebook LinkedIn Twitter Google+ Blog

© 2017 Altaro Software
Customer service software powered by Desk.com
beta@altaro.com
http://assets2.desk.com/
false
desk
Loading
seconds ago
a minute ago
minutes ago
an hour ago
hours ago
a day ago
days ago
about
false
Invalid characters found
/customer/en/portal/articles/autocomplete